IDA EN DANIELLE 

Inkoop van Scandinavische wannahaves voor Frida Found doen wij helemaal zelf, zonder zijwieltjes, Danielle en Ida. Want we hebben er verstand van. Van sfeer, kleur,combineren, creëren en presenteren. En die kennis is geen blabla, maar heeft wortels! 

Danielle van Broekhoven (1975) is professioneel kunstenares, schilderes met inmiddels een indrukwekkend cv. “Ik mag in alle bescheidenheid zeggen dat ik een goed gevoel voor kleur en compositie heb ontwikkeld in mijn schilderen. Dat komt goed van pas bij het bepalen van een stijl, inkopen van meubels en accessoires en het inrichten van een huis.” Dat Daniëlle – een ware romanticus – juist verliefd is geworden op Scandinavië is niet gek. De natuur in al haar pracht en droef is een leidend thema in haar werk. “De Scandinavische natuur is fabelachtig en raakt mij diep van binnen. Een lieflijke en tegelijk ijzige melange, net zoals het Scandinavisch design” Met precies die sfeer pakt Frida Found Scandinavian lovers bij de lurven en laat niet meer los.”
Ida van Esch (1975) is zelfstandig theatermaker en producent. Dit pad lag al sinds haar kleutertijd op haar te wachten.
“Ik creëer altijd al graag. Vrije associatie, beeldend denken, buiten de lijntjes kleuren: dat resulteert in de meest verrassende creaties, decors en interieurs. Naast een vormgevend talent huist in Ida ook het vermogen om zaken goed te organiseren. Ze doet het licht niet uit voordat alles klopt.
Deze drive legt Ida ook in haar hobby: een strak plan maken, speuren, schat zoeken en… hebbes! En laat in Scandinavië, een van haar favoriete vakantiebestemmingen, heel veel moois te vinden zijn. “We hebben zoveel leuke, unieke spullen ingekocht in Zweden en Denemarken voor Frida Found. Het liefst zouden we alles zelf houden. Volgens mij is dat een goed teken.”