Zomaar wat fijne plaatjes van ons Kopenhagen tripje begin mei…**zucht**

IMG_7825[1] IMG_7826[1]  IMG_7749[1] IMG_8048[1]  IMG_7818[1]

 

2 Comments

 1. Dit plaatje ontvingen wij vandaag van vriend Frans uit Kreta. U herkent ons tasje? Voor het overige zouden we willen opmerken; durf je wel nu die dood is?

  • danielle@fridafound.nl

   21 augustus 2016 at 20:56

   Beste
   ik heb helaas geen idee waar u op doelt, daar u ook geen afbeelding meestuurde. Uit uw reactie maak ik op dat er iemand overleden is. Ik ga er even van uit dat het om die meneer op de foto gaat die op de markt in Kopenhagen stond. Wij hebben daar die dag wat spulletjes bij hem gekocht en nog een heel prettig gesprek met hem gevoerd, we hebben hem toen ook gevraagd of we hem mochten fotograferen voor op onze site. Ik heb de foto nu verwijderd. Erg jammer dat u zo’n beschuldigende toon voert in uw reactie. Ons inziens hebben wij niets verkeerd gedaan. Hartelijke groet Frida Found

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© 2017 fridafound

Theme by Anders NorenUp ↑